De perfecte locatie!

De locatie wordt vaak gezien als een probleem, maar dat is het niet. Locaties zoals loodsen, parkeerterreinen, industriële gebouwen en nabijgelegen parken zijn allemaal ingrediënten voor een te gek festival.
En vaak ook nog extra voordelig en WKR-proof. Wij toveren alle locaties om tot de mooiste festivals. Bel ons gerust en vraag een gesprek aan met een van onze sfeermakers.

Meer informatie over TOOST in business als bedrijfsevenement

Voor meer informatie over onze pakketten, klik op de button.

Met één klik begin je vandaag
direct met het plannen van jouw foodtruckfestival

Dit vinden onze opdrachtgevers van ons

‘Een schot in de roos’

‘’Na afloop van een informatiebijeenkomst hebben we samen met TOOST in Business ons eigen foodtruckfestival georganiseerd. Dat bleek een schot in de roos! Verschillende foodtrucks met ‘voor elk wat wils’, sfeervolle verlichting en aankleding plus enthousiaste, vriendelijke medewerkers. Van het meedenken in de voorbereiding tot de uitvoering zelf: wij zijn enorm tevreden en bevelen TOOST in Business van harte aan!”

Diana Resmann dienst OCW, gemeente Den HaagGemeente Den Haag

‘Heel persoonlijk afscheid’

‘’TOOST in Business heeft ervoor gezorgd dat onze directeur een heel persoonlijk afscheid heeft gekregen. De aula van de school is in no time onherkenbaar omgebouwd, er zijn heerlijke happen geserveerd en de service was heel prettig. Fijn dat jullie goed hebben begrepen wat wij voor ogen hadden!!!’’

Leonie Drabbe van Rijn’s Gravendreef College Leidschenveen’s Gravendreef College Leidschenveen

“De gemeente Lansingerland heeft haar 10-jarig bestaan grootst gevierd tijdens een driedaags foodtruckfestival. Het was een groot succes! Zo’n 35.000 bezoekers wisten in het weekend van 25 tot en met 27 augustus één of meerdere keren de weg naar het festivalterrein in het Annie M.G. Schmidtpark te vinden. Het fantastische weer, de diverse foodtrucks met heerlijk eten en veel vrolijke bezoekers zorgden voor een ontspannen sfeer. Het evenement was gratis toegankelijk en bood een gevarieerde podiumprogramma met voor een ieder wat wils. Ook was de zweefmolen continue bezet en waren de kinderspelen erg in trek. Op zaterdag en zondag was de zeepkistenrace met ruim 50 deelnemers een echte publiekstrekker.
We kijken ook terug op een geslaagde samenwerking met Toost Foodtruckfestival als professionele festivalorganisator. Hun ervaring met festivals was door de korte voorbereidingstijd onmisbaar. Ook tijdens het evenement waren de mannen van Toost goed bereikbaar. Wensen van onze kant pakten zij snel op. Dat was fijn!”

Suzanne Snels CommunicatieadviseurDe gemeente Lansingerland